Kom og oplev

The Kitchen menu
Desserter

Fjerkræ

Til fjerkræ anbefaler vi den økologiske vin San Severo Sogno del Volpe fra Puglia, da den supplerer retterne med dyb smag af kirsebær og har en smuk duft.

Ribeye

Vi anbefaler rødvinen Chianti Superiore fra Toscana, som supplerer vores ribeye udskæring og fritter med trøffel perfekt. Den har en behagelig frugtig retro smag.

Dagens fangst

Til vores fiskeretter anbefaler vi hvidvinen Grillo Carolina Marengo, Fuedo del Pisciotto. Med smag af tørret ananas, papaya og hvid peber supplerer den perfekt fiskeretter.

Forretter
Hovedretter
Desserter

Fjerkræ

Til fjerkræ anbefaler vi den økologiske vin San Severo Sogno del Volpe fra Puglia, da den supplerer retterne med dyb smag af kirsebær og har en smuk duft.

Ribeye

Vi anbefaler rødvinen Chianti Superiore fra Toscana, som supplerer vores ribeye udskæring og fritter med trøffel perfekt. Den har en behagelig frugtig retro smag.

Dagens fangst

Til vores fiskeretter anbefaler vi hvidvinen Grillo Carolina Marengo, Fuedo del Pisciotto. Med smag af tørret ananas, papaya og hvid peber supplerer den perfekt fiskeretter.

Fjerkræ

Til fjerkræ anbefaler vi den økologiske vin San Severo Sogno del Volpe fra Puglia, da den supplerer retterne med dyb smag af kirsebær og har en smuk duft.

Ribeye

Vi anbefaler rødvinen Chianti Superiore fra Toscana, som supplerer vores ribeye udskæring og fritter med trøffel perfekt. Den har en behagelig frugtig retro smag.

Dagens fangst

Til vores fiskeretter anbefaler vi hvidvinen Grillo Carolina Marengo, Fuedo del Pisciotto. Med smag af tørret ananas, papaya og hvid peber supplerer den perfekt fiskeretter.